Betétes bejárati ajtó

Leírás:

A bejárati ajtó az egyik legnagyobb igénybevételnek kitett nyílászáró az épületen, ezért a gyártók ezt a típusú nyílászárót szélesebb szárny- és tokprofillal gyártják. Természetesen az ajtónak esztétikai és biztonsági szerepe is van, ezért a bejárati ajtó az egyik legváltozatosabban megrendelhető szerkezet a műanyag nyílászárók közül. Az alábbiakban szeretnénk egy-két példán át megmutatni azt, hogy milyen sokfajta lehetőség közül válogathatunk.

Műanyag bejárati ajtó: Mint minden egyedileg gyártott szerkezet esetén, így a bejárati ajtó is egy alapkonstrukcióra épül, így az ajtók rendelhetők az 5 és 6 kamrás profilrendszerek bármelyikéből. A bejárati ajtók alapesetben 5 pontos kilincsműködtetésű zárral, hőhídmentes alumínium küszöbbel a megrendelő által kiválasztott színben és üvegezéssel készülnek.

Termék előnyök:

A betétlemezes műanyag bejárati ajtó típusnál az üvegmező helyére egy előre gyártott hőszigetelő betétlemez kerül beszerelésre. A betétlemez lehet teljesen tömör vagy üveges. A betétlemez a bejárati ajtó nagyobb biztonsági foka érdekében MDF-, vagy acélmerevítéssel is ellátható. A betétlemezekben lévő üvegezés típusa is egyedileg választható a vevő ízlése szerint.

Betétes bejárati ajtó RAL beépítéssel:
Árajánlatkérés erre a termékre

A bejárati ajtó a cégünk által forgalmazott profilrendszerek bármelyikéből elkészíthető.

Választott profilrendszer szerint.

Ug=1,0-től-0,6-ig W/m2K igény szerint

Választott profilrendszer szerint.

Betétes bejárati ajtó termékkel kapcsolatosan kérdése van, vagy árajánlatot kérne, hívjon bennünket a +36(22)501-044 vagy +36(1)226-4263 telefonszámon!

vissza