Válassza a hőszigetelő műanyag ablakokat!

Leírás:

A nyílászáró manapság már nem csak azt a célt szolgálja, hogy fényt engedjen be a lakásunkba, hanem szigetelő funkciókat is ellát.

Éppen ezért fontos olyan ablakokat választanunk otthonunkba, ami mindkét funkciót ellátja. A műanyag ablakok ilyenek, hiszen megfelelően illeszkednek, és nem engedik ki, vagy be a hőt. Míg a fa ablak ugyan esztétikus, de nem olyan tartós, mint a műanyag testvére. A fa egy idő után vetemedni kezd, amiből az következik, hogy az ablakkereten rések keletkezhetnek, ahol a szellő kedvére járkálhat ki-be, és ez az, ami a mi fűtésszámlánknak sem tesz jót.

Cégünk olyan műanyag ablakokat kínál eladásra, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem környezetkímélőek, és a szigetelésük is kiváló, mindemellett minden színigényt ki tudunk elégíteni 40 féle fóliánknak köszönhetően. Amennyiben kérése van, az oldalon felsorolt elérhetőségeink bármelyikén felteheti. Tekintse meg terméklistánkat, válassza ki az Önnek megfelelő műanyag ablakokat, és forduljon hozzánk bizalommal!

Válassza a hőszigetelő műanyag ablakokat! RAL beépítéssel:
Árajánlatkérés erre a termékre
Nincs leírás!
Nincs leírás!
Nincs leírás!
Nincs leírás!
Válassza a hőszigetelő műanyag ablakokat! termékkel kapcsolatosan kérdése van, vagy árajánlatot kérne, hívjon bennünket a +36(22)501-044 vagy +36(1)226-4263 telefonszámon!

vissza