Kömmerling 88+ műanyag ablak

Leírás:

6 légkamra, háromrétegű hőszigetelő üveg, rendkívül kedvező ár! A+ és passzív házak nélkülözhetetlen és megfizethető kiegészítője a KÖMMERLING plus 88 műanyag ablak. Formatervezett, elegáns formákkal rendelkezik, mégis magas hő- és hangszigetelő tulajdonsággal bír. A hat légkamrás, középtömítéses KÖMMERLING 88 mm-es profilrendszer a műanyag ablakok korszerű generációja, melyben a kifinomult hő-és hangszigetelő technológia 88 mm-es beépítési mélységgel és keskeny ablakprofilokkal párosul. Ismerje meg a KÖMMERLING plus 88 műanyag ablak páratlan lehetőségeit! A műanyag ablakban lévő hőszigetelő üvegezés alapkivitelben 3 rétegű, amely Ug=0,5 W/m2K hővezetési tényezővel rendelkezik.

A műanyag ablak és erkélyajtó vasalata alapkivitelben is több ponton záródó, GU típus hibásműködtetés gátlóval ellátott biztonsági vasalat. A műanyag ablak és erkélyajtó vasalat a hagyományos vasalatoktól eltérően négy funkcióval rendelkezik. A klasszikus zárt, nyíló és bukó kilincsálláson túl, a bukó és a nyíló állás között 45°-ban helyezkedik el a résszellőző funkció, amely finom szellőztetést tesz lehetővé. Ebben az állásban az ablakszárny az ablaktoktól 8 mm-es távolságra emelkedik el. Ez a résszellőző funkció vizes helyiségek, konyhák, stb. finom szellőztetését teszi lehetővé szélsőséges időjárási körülmények között is. A háromszoros körbefutó tömítőgumik szürke vagy fekete színben rendelhetőek.

Műszaki paraméterek:

• 6 kamrás, 88 mm-es beépítési mélységű profil Uf=1,0 W/m2K
• 3 rétegű melegperemes üvegezés: Ug=0,5 W/m2K
• teljes nyílászáró hőátbocsátási tényezője akár Uw=0,79 W/m2K
• középvízgátas, három gumitömítés
• horganyzott acélmerevítés
• alap biztonsági vasalat, résszellőző funkcióval, Secustik biztonsági kilincs

Termék előnyök:

Ez a műanyag ablak magas alapfelszereltsége révén már alapkivitelben is megfelel az alacsony energiaigényű házakkal szemben támasztott követelményeknek.

A KÖMMERLING plus 88 műanyag ablakok akár fa hatású fóliával is rendelhetők. Vevőink igénye szerint külső- vagy kétoldali kivitelben.

Kömmerling 88+ műanyag ablak ÁRA:

KÖMMERLING plus 88

Színminta szerint

Alapfelszereltségben 44mm-es, 3 rétegű hőszigetelet üvegezés, Ug=0,5 W/m2K, melegperemes távtartókkal. Opcióban rendelhető egyéb 3 rétegű üvegezéssel.

A víztiszta üveglapok kombinálhatóak katedrál (nem átlátszó) üvegekkel is.

GU alapbiztonsági, mechanikus résszellőzővel ellátott vasalattal

Kömmerling 88+ műanyag ablak termékkel kapcsolatosan kérdése van, vagy árajánlatot kérne, hívjon bennünket a +36(22)501-044 vagy +36(1)226-4263 telefonszámon!

Kapcsolódó termékek


nincs kép

nincs kép

nincs kép

vissza